retromodell

Här är några bilder som togs på modevisningen i Lördags. De lite proffsigare som min kusin Annica tog, får ni se senare!

Orange love

Har letat efter ett par orangea skor nu ett tag, och så gick jag in på Nelly igårkväll och fann dessa gobitar:
Sabryne SEK 399, Nelly Trend - NELLY.COM

till hösten



oh rainy day

Idag uppskattar jag regnet. Den friska luften och de friska dropparna. De ska göra så att min förkylning är borta tills imorgon!!

Get Cape Wear Cape Fly

"these are the moments that we'll never forget"

I'm burning like fire

Ah, hade skrivit ett aslångt inlägg som helt plötsligt försvann?! ÄR ARG SOM ETT BI!!!
Idag har jag varit en retromodell på retrocafét i Boden, hur trevligt som helst!
Min kusin Annica var en av arrangörerna och det blev en väldigt lyckad dag.
Är nu hes som aldrig förr. Låter som att jag har tagit studenten. Kanske får köra på den som ursäkt på jobbet imorgon. Bilder från idag kommer sen!

livet



flower power


D.A.N.C.E


Lillkillen och jag

Jag och Lillkillen har verkligen haft det en tung vecka. Vi blev sjuk på exakt samma dag, söndag. En riktig skitdag för oss båda. Jag var ute två kvällar i rad och jobbade på det, sammanlagt 20 timmar! Inte hälsosamt med bara några få timmars sömn. Kroppen sa ifrån, vilket jag är helt villig att förstå. Det var nog rätt åt mig. Så har legat hemma med feber 3 dagar och tyckt synd om mig själv. Nu äntligen känner jag att jag börjar återfå krafter igen.
Jag måste ta hand om mig bättre.
Lillkillen däremot, har fått våteksem på grund av allt badande. Stackarn. Nu kan han inte bada på evigheter, förrän det försvinner. På ett riktigt taskigt ställe sitter det också. Halsen. Nu använder vi Sele på honom så inte kopplet ska skava, och rulla sig får han inte, vilket han gör typ hela tiden i vanliga fall. Han har varit riktigt butter hela veckan, men så idag så var vi ute på en underbar promenad och han fick sig ett kort rullande. Han sprudlade av lycka vill jag lova. Sötkillen där. Han är finast. När han mår bra, mår jag bra. Var riktigt orolig för honom där i söndags, för han hade även blivit halt och kunde knappt gå och jag tänkte, nu fasen är det kört!
På tisdag fyllde han 9 år, det hurrar vi för! 70 år i hundår(63+7). Herregud, gammelgubben, han är ingen lillkille längre, men det struntar jag i!

Bridge over troubled



Väst från H&Ms kollektion The Conscious Collection
Shorts, egnasydda från tidigare kostymbyxor
Boots, scorett.

Marry the night


I got love

Åh. Är det inte världens roligaste grej då man upptäcker ny musik som man verkligen tycker om?
Satt och googlade efter band som är lika Get Cape Wear Cape Fly och fann The King Blues. Smaskens säger jag! De har ett par låtar som verkligen är beroendeframkallande, kanske ingen i klass med "Find the Time", men klockrena lyrics.

My fake dr martens


Gud, har letat i evigheter efter ett par fejkade dr martens kängor. Tycker de orginella är alldeles för klumpiga och manliga, dessutom svindyra, ( mellan 1400-1800) så jag spanade in på modekungen.se, för övrigt min favoritsida när det gäller mode. Har dock aldrig beställt därifrån förut eftersom kläderna inte direkt klickar med min inkomst eller med de pengar jag vill lägga ner på kläder. Jag är en sådan där tjej som fyndar. Second-hand blir det oftast mest fynd men även på vanliga affärer också.

Hur som helst, fyndade dessa skor på modekungen, för endast 499 kronor! Tyckte jag var superbilligt. Dessutom var de så sjukt söta, nästan lite långbenskänsla över dem, haha.
Jag matchar de med en lång stickad tröja, eller ett par snygga jeansshorts. Mums!

I believe






your victory made history


SPS- Reunion

Lite klasshäng sedan studenten blev det mot kvällen

Sjung om studentens lyckliga dar....

I fredags var det dags att fira studenten igen, andra året i rad, haha, fast denna gång som åskådare, även om jag sprang runt och skrek: "Ingen är hetare än en samhällsvetare" och lite andra kända studentvisor om och om igen. De liksom susar runt i huvudet fastän det är ett år sedan jag själv tog studenten.
Studenten får mig att reflektera över den hårda studieperiod det var under gymnasietiden. Jag pluggade stenhårt, satsade allt, åtminstone de två sista åren på gymnasiet. Jag tror vi alla upplever olika känslor när vi hör ordet student men de flesta känner nog en slags befrielse. Det gjorde i alla fall jag. Studenten är och förblir nog en av de roligaste dagar i hela mitt liv. Då får man välja själv, precis som man vill. I och för sig kan man göra det långt innan studenten om man bestämmer sig för det, men man blir otroligt obegränsad med fina betyg i handen och det är en obeskrivlig känsla. Jag kan inte sätta orden rätt helt enkelt! Jag bara ryser när jag tänker på vilken lycklig dag det är.
I fredags fick jag nöja mig med att se årets studenter skrika och vara lyckliga, och kanske är det så, att studenten bara händer en gång i livet, även om man önskade att det kunde hända 100 gånger om.
Här är lite bilder från årets student;
Julia Holmgren tog studenten, woho! Jag gav henne en studentorm ;)
Och såklart även en bild på mig när jag tog studenten
Hade så mycket grejjer att jag knappt kunde gå! HAHAHA

Summer love

VILKEN SJUKT VARM DAG, utlandsvärme herregud! Har åkt runt och glassat hela dagen, även på jobbet! Jag struntade blankt i policyn om att man ska klä sig i sådant som täcker knäna. ALDRIG när det är 30 graders värme.

Har käkat glass på jobbet idag, rätt så chill när man blir bjuden!

I helgen jobbar jag vilket är bra, storhelg, jotackars, men på torsdag och fredag är jag ledig, så det så. Skolavslutningen kan man inte missa ju, dessutom ska vi fira mig även på fredag, woho.

Idag gick jag klädd i en rosakorall klänning med asläcker rygg! Me Like! Från H&M ;) köpte endast för 75 spänn (ord.99)
Hatten är från Lindex

Birthday

Fyllde 21 i helgen

Blue jumpsuit

En varm dag dök fram idag och jag var mer än glad över att komma hem från jobbet och hoppa i en blå jumpsuit. Mums säger jag bara och ännu mer mums med en gokille i gräset.







Jumpsuit från Gina Tricot, endast 149 riksdaler!
Skorna är mina favoriter från Scorett, från ifjol.


Hej på världens vackraste!
Jag älskar dig Eddie!

Oväntat besök

I torsdags pratade jag med en av mina närmsta vänner Johanna. Johanna och jag träffades i Australien för 4 år sedan och har sedan dess hållit kontakten. Avståndet är väl inte det längsta, hon bor i Oulu, ungefär 3-4 timmar härifrån(Finland).
Hur som helst, konversationen inledde med att hon frågade om jag var ledig någon helg i Juni och jag sa att den här helgen(4-5 juni) var nog den enda och hon svarade - jamen jag kanske kommer imorgon då!
Och det gjorde hon. På fredagen var hon här och spenderade en underbar helg tillsammans med mig.
Jag har många vänner, men få som står mig riktigt nära, Johanna är en av dem. Hon är så enkel, naturlig och vi har så fasansfullt roligt ihop! Tack för att du finns! Rakastan sinua! :)

summer with a breeze


Dancing on my own


MO_OWIE

HEJSAN!

Vilken muppig dag det har varit idag, regn/sol/regn/sol/regn hela dagen typ. Hade en ko-lugn dag på jobbet idag, sådär jobbigt seg. ibland hädner det hur mycket som helst på äldreboendet, man springer konstant, sedan kommer det dagar då man inte gör ett skit(haha nä inte ens torkar rumpa) och tiden går så himla sakta. Vi satt och kollade filmer idag på jobbet jag och en arbetskollega. Han gav mig massor av tips på filmer, lite äldre också vilket brukar vara bättre än de som kommer ut idag.
Såg ju baksmällan i Söndags och den var apkul, satt och garvade igenom hela filmen. Fick mig att tänka på alla galenskaper man kan göra i fyllan, okej, inte riktigt så galet som i baksmällan, men ändå.

Ikväll blir det att se Edges of the Lord, har hört att den ska vara i klass med pojken i randig pyjamas, fast till och med bättre, så vi får väl se! Det är med den där supersöta killen från sjättesinnet; Haley Joel Osment. Så sjukt duktig skådis!




























Ed Helms från Baksmällan 2, ahhaha så himla rolig min

a walk to remember

Jag går med Eddie ca 3 gånger per dag (pappa går på morgonen då jag oftast börjar så tidigt jobbet) och så har det varit i nästan 8 år!!! sjukt vad tiden går fort. Eddie fyller 9 den 14e Juni, helt otroligt.
Jag blir lite smått tårig i ögat då folk nämner att han ser gammal ut, för själv vill jag väl inte riktigt erkänna det, även fast jag märker det själv också.

Eddie är det bästa jag har och vi har haft så fina stunder tillsammans. Idag när vi var ute sprang han givetvis ner och badade i älven. Det är så fint där, världens finaste ställe i Boden typ. Där hade jag kunna köpa hus, om jag var några miljoner rikare, hehe. I alla fall, en blöt kille kom jag hem med och nu ligger han i min säng och stinker blöthund, ja ni vet ju hur det brukar lukta. Ibland undrar jag varför jag tillåter han till allt, men vi trivs helt enkelt tillsammans. Det ska vara vi.











warm



Kom hem från äldreboendet för ett tag sen och det är varmt, undeeeeerbart, precis som jag önskat! Därför firar vi med avklippta kostymbyxor som jag köpte på kupan i veckan, hur snygga som helst!!
Nu drar jag och badar med Eddie, eller, jag skippar det nog, men Eddie får doppa sig bäst han vill.









Mina fina brillz från lindex.

Det där med att inspirera.

I måndags hade jag föredrag för Rotary på Bodensia, hur kul som helst! Får alltid så positiv respons när man kommer till rotarianer, de är så engagerade och positiva till allt. Hoppas jag kan joina en klubb när jag blir äldre och lite mer erfaren.

Jag föreläste om mitt äventyr som Volontär i Ghana. Känner mig alltid lite smått mallig när jag ska prata om det och pricket över i:et är att jag får ha på mig min ghanesiska jumpsuit som min favoritsömerska sydde till mig där borta. Hon är helt underbar. Ber man henne sy ett plagg så är det klart på en dag och då får man inte glömma att hon har en hel del andra kunder som beställer också. Dessutom billigt såklart när det är i ett utvecklingsland. Dagen jag skulle fara hem for jag dit och hämtade en massa saker jag beställt och gav henne typ 500 kr i dricks, bara för att hon var så sjukt begåvad och kreativ.

Efter mitt föredrag gick jag längs Bodens gator och afrikaner tittade fundersamt på mig, många ropade- "African Queen" eller "I like your style" hahah. så typisk kommentar att få från någon i Ghana så det är superkul när folk känner igen plaggen här i Sverige.

Hur som helst, jag älskar verkligen att inspirera, gammal som ung! Att åka som volontär är ju inte direkt något som bara passar yngre utan även pensionärer kan ju åka iväg, bara man har hälsan i behåll, såklart!

När jag pratar inför folk tycker jag om att vara så spontan som möjligt, annars känns det bara så tillgjort, jag slopar manuset helt faktiskt, men försöker ändå ha en susning om vad jag ska säga, så man inte hamnar in på fel spår, haha.

Det ska också vara något intressant man föreläser om, annars känns det bara tråkigt och inlevelsen försvinner lätt. Jag saknar samhällsredovisningarna, de var superroliga och det kändes verkligen att man förbättrades efter tre år på gymnasiet.
Min fina sömerska!
mina ghanesiska vänner
Mina fina projektledare på kontoret för mänskliga rättigheter

RSS 2.0