KOM HIT MIN SOMMAR!

Nu känns det tråkigt att gå runt i varma kläder och inbillas att det är höst och vinter när
det egentligen snart är juni månad. Var fasen är sommaren? Kom till mig nu. Snart vankas det student och bal och då tycker jag att det vore trist om det inte kom hit lite värme.

Jag har garderoberna fyllda med sommarkläder som bara skriker om att bli använda.


Mina senaste inköp! shorts fån H&M, topp från Gina Tricot. Hatten är gammal, från Australien.

Intro

hejhoj! Dags att presentera mig!

Anna Olofsson heter jag, 20 år gammal(snart 21) och är bosatt i Boden i Norrbotten.
Jag har länge tänkt att jag ska börja blogga för att jag tycker om att uttrycka mig genom text och bild så nu fasiken är det dags att låta kreativiteten träda fram.

Jag är en glad och positiv tjej som tycker att livet är underbart bara man ger det lite humor. Jag har två stora intressen som jag har haft så länge jag kan minnas.

Kläder är det ena, jag kan inte förneka det hur mycket jag än vill ibland. Jag är en hopplös liten shopaholic som unnar mig lite för mycket ibland. När jag gick på högstadiet var det mycket märkeskläder som gällde, det var ju coolt och då köpte jag nog mest för att alla andra köpte det, JL och We eller vad det hette, var verkligen ascoola märken och ett måste att ha på sig, hehe. Jag skulle kunna sammanfatta min högstadietid som tiden då jag inte visste men jag själv var, för det gjorde jag inte. Utseende var viktigast och vad andra tyckte förstås! Sedan blev jag äldre och åkte iväg som utbytesstudent till Australien för att hitta mig själv( som jag så gott vill uttrycka mig ibland).

Tänkte nog att min klädbesatthet skulle avta så småningom men jag fortsatte fast på ett annat sätt. Jag köpte det jag tyckte var fint istället för att köpa det som ANDRA tyckte var fint, haha och så småningom fick jag även se fördelarna med att köpa second hand och lära mig att det faktiskt går att handla kläder ekonomiskt och framförallt miljövänligt. Jag kan ibland känna att det är ett väldigt ytligt intresse att tycka om kläder så pass mycket, men för mig är kläder ett sätt för mig att uttrycka mig på. Det är som att rita en tavla ungefär om hur man känner eller hur man mår. Jag mår bra av det helt enkelt. Kortvarig lycka skulle nog många kalla det, en liten kick man får så fort man köper något. Kläder är en drog, som rökning, som godis, som kaffe, kläder är min drog och det kommer ni märka i den här bloggen.

Det andra storaaaa intresset är inget mindre än människor. Och ja, vadå människor tänker ni, haha, inte direkt att jag älskar ALLA människor men jag älskar mötandet med andra människor, särskilt från en annan kultur och ett helt annat land än mig själv. Jag älskar att se och förstå skillnaderna i hur vi lever i olika länder, hur vi tänker och resonerar i sammanhang etc. Jag älskar att HJÄLPA andra människor och jag har alltid haft som dröm att jobba med mänskliga rättigheter och göra livet bättre för andra. Jag vill minska fördomar bland människor och öka förståelsen att vi är olika men ändå så lika varandra. Jag brinner för kärlek till människor och hoppas kunna bidra med en gnutta av det här i bloggen :) Kanske blir det genom någon resa eller något volontärt uppdrag, who knows!

Min hund betyder jättemycket för mig, Eddie. Han är min allra bästa vän och vi spenderar mycket tid tillsammans, så bered er på mycket Eddie&Anna-bilder :)

Mer om mig får ni veta eftersom. Nu börjar jag!

Puss

find the time!

Hej allihopa!
Nu jäklar är det dags att ta tag i en riktig blogg!
Jag har länge tänkt att jag ska skaffa en blogg men har alltid sagt; sen, sen, sen, sen, sen som så många andra saker i mitt liv.
Find the time får bloggen heta för att man ska försöka hitta tid till saker och ting och inte bara säga att jag ska göra det, det och det.

Find the time är också världens bästa låt av Get Cape Wear Cape Fly.

Så nu kör jag från och med NU.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0